To je to što me zanima!

Ukida besplatan prijevoz ZET-om, ali ne zna kome

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović rekao je da novca za besplatan prijevoz više nema. Tvrdi da Holding nije pred stečajem
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović rekao je kako razmatra mogućnost ukidanja besplatnog prijevoza ZET-om za pojedine skupine Zagrepčana. Na konferenciji za novinare objasnio je kako su razlog tome gubici ZET-a od, koji bi ove godine mogao biti i 250 milijuna kuna. Gradonačelnik Milan Bandić rebalansom proračuna pokušava smanjiti subvencije za besplatan prijevoz, piše HRT. Za ukidanje povlastica potrebna je suglasnost Bandića. Ipak, Čović je dao do znanja da novca za besplatan prijevoz više nema. Iako je u Holdingu stanje teško, tvrdi, nije pred stečajem.
Besplatni prijevoz u Zagrebu imaju učenici, studenti, umirovljenici, branitelji, udovice branitelja, invalidi i stariji od 65 godina.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • simpa098pogodikosam 18.08.2010.

    naravno,ukinite učenicima i studentima i dajte roditelja još malo troška. čemu udovice branitelja i svi stariji od 65 i umirovljenici imaju besplatno? neka besplatno imaju umirovljenici sa malim mirovinama.ukinite to besplatno saborskim zastupnicima a studente,učenike i siromašne ne dirajte

  • 18.08.2010.

    I još \'\'ispravak netočnog navoda\'\' : penzići imaju besplatno samo ako im je mirovina ispod 1500.00kn, a stariji od 65god imaju pravo bez obzira na primanja.

  • PeGO 18.08.2010.

    @zubicvila debilu cijela hrvatska se financira iz dalmacije i turizma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare