To je to što me zanima!

Ukinuli odluku kojom se odbila jamčevina za Rena Sinovčića

Odluka nije bila dovoljno obrazložena, pa će se Sinovčić u što skorije vrijeme, možda već sutra, naći na sudu gdje će opet odlučivati o njegovoj jamčevini
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu ukinulo je odluku istražne sutkinje kojom je odbila jamčevinu Reni Sinovčiću od 10 milijuna kuna kako bi se branio sa slobode.

Njezina odluka nije bila dovoljno obrazložena, pa će se Sinovčić u što skorije vrijeme, možda već sutra, naći na Županijskom sudu gdje će se ponovno odlučivati o njegovoj jamčevini. 

Svima odbila jamčevine

Sinovčić i još sedmero ljudi uhićeni su u Zadru zbog sumnje u počinjenje više koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti, zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, prijevare u gospodarskom poslovanju i dr. Navodno su državu oštetili za 10-ak milijuna kuna, a ukupne malverzacije iznose, sumnja USKOK, 130 milijuna kuna.

Fokus istrage je stavljen na dvije stvari. Prva je predstečajna nagodba Sinovčićeve privatne televizije, a druga nedavna privatizacija NK Zadar. Svima koji su ponudili jamčevine, sutkinja je odbila zahtjev.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • hadred18 17.12.2014.

    Mafijaš

  • kikimanitu 17.12.2014.

    Joj koji lupež....Nadam se da nisu svi u Zadru takvi nego samo večina.

  • oktopus1 17.12.2014.

    koji su to mutavi suci kako ce dovesti postupak do kraja kad ne mogu pametno obrazloziti i pocetak istrage i pritvora ali kada treba politicki razvalti cvalje onda su prepametni ili osuditi nekog bjednika koji nema dovoljno sustavih argumenata u đepu jadno pravosuđe

Komentiraj...
Vidi sve komentare