To je to što me zanima!

Ukleti 'Lisinski': Radnik u liftu je nova žrtva dvorane

Radnici obnavljaju dvoranu “Vatroslav Lisinski” i uklanjaju kancerogeni azbest. Prvo su se suočili s požarom, a onda se Niko Z. (47) ozlijedio na radu
Vidi originalni članak

Urlik je prodrmao koncertnu dvoranu “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu jučer oko 8 sati ujutro. S visine od oko tri metra u okno dizala strovalio se radnik Niko Z. (47). Provjeravao je električne instalacije na dizalu stojeći na drvenoj dasci. Okliznuo se i pao. Brzo su ga odvezli u Kliniku za traumatologiju. Liječnici su ga očekivali polomljenog.
- Žalio se da ga bole leđa, ali smo utvrdili da nije ništa slomio niti se teže ozlijedio. Zgulio je lakat, podlakticu i potiljak. Uistinu je imao sreće - rekao je dr. Branko Dupor.
No radnik iz lifta nije prvi koji je imao peh u koncertnoj dvorani. 
Dežurni vatrogasac tamo je vikao jer je vatra gutala skupocjene stolice u dvorani na drugom katu. Policija do danas nije saznala što je prouzročilo požar. I opet, sreća u nesreći je bila da nitko od radnika, koji u “Lisinskom” uklanjaju kancerogeni azbest, nije ozljeđen. Na križanju pred “Lisinskim” česte su i prometne nesreće u kojima, uglavnom, nije bilo teže stradalih. Ravnatelj dvorane Dražen Siriščević ne vjeruje da nadnaravne sile utječu na “Lisinski”.
- Mislim da je 'Lisinski’ u 35 godina postojanja imala puno više sretnih od nesretnih trenutaka. Ovo je samo loše uglazbljena uvertira u novu koncertnu sezonu - kaže Siriščević.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ravenlenore 15.10.2009.

    eto, nisu ga trebali gradit na indijanskom groblju.

  • sprinterica 15.10.2009.

    uznemirii su duhove obnavljajući lisinski

  • drug Tito_1 15.10.2009.

    Ma to je trebalo srušit i dat nekom kumu da napravi novu, npr onom koji je gradio onaj balkon u nzg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare