To je to što me zanima!

Ukoliko ne dobijemo žalbu, odštetu će platiti liječnik

Ne želimo komentirati. Žalba je njihovo zakonsko pravo, a sigurno će obje strane iskoristiti sve pravne i zakonske mogućnosti, rekao je odvjetnik
Vidi originalni članak

Odgovornost nije dokazana, a mišljenja vještaka bila su kontradiktorna. Zato ćemo se žaliti, rekao nam je Tomislav Bertović, pravnik Opće bolnice Vinkovci. Sud je nedavno odlučio da obitelj Zagorac od bolnice mora dobiti više od 400.000 kuna odštete. Prije tri godine Katica Zagorac je u OB-u Vinkovci rađala peto dijete, dječaka teškog 6100 grama i dugog 56 centimetara. Prisilili su je da rodi prirodnim putem i pritom bebi slomili kralježnicu. Dječak je umro sljedeći dan. Pravnik Bertović kaže da će, ako sud odbaci žalbu, barem pokušati smanjiti iznos odštete. Ako ni to ne uspije, platit će obitelji Zagorac odštetu dijelom iz osiguranja, a za ostalo će tražiti liječnika koji je porađao Katicu da plati od svog novca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi_smo_doma 18.12.2008.

    Da je bilo 20 do 30 tisućica, ne bi bilo problema. Sad nek\' se to lijepo ustostruči, pa izvol\'te doktori; platite svoju pogrešku!

  • audrey 18.12.2008.

    Sram vas i stid bilo!!!!!!!! Pogledajte samo drugu fotografiju pa vam mozda malo i proradi savjest!!!!!! SRAMOTA!!!!!! UZAS!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare