To je to što me zanima!

Ukrajinac poručio Geiselu: 'Dođi pričati s roditeljima silovanih i obitelji žrtava ako ne vjeruješ'

Bivši gradonačelnik Dusseldorfa Thomas Geisel sumnja da je Rusija počinila ratne zločine. Gospodin Geisel može doći i osobno se uvjeriti, poručio mu je ukrajinski političar
Vidi originalni članak

Mykhailo Podolyak, savjetnik šefa Ureda predsjednika, savjetovao je bivšeg gradonačelnika Dusseldorfa Thomasa Geisela putem Twittera da razgovara sa žrtvama kako bi uvidio stvarnost ruskih zločina.

- Bivši gradonačelnik Dusseldorfa Thomas Geisel sumnja da je Rusija počinila ratne zločine te se pita treba li vjerovati vijestima iz Ukrajine. Mislim da gospodin Geisel može doći i osobno pitati čovjeka koji je izgubio obitelj u Odesi, roditelje silovane djevojke u Buči ili izbjeglice iz Mariupolja - napisao je političar na Twitteru.

VIDEO: DVIJE EKSPLOZIJE? Izgorjelo 15.000 tona nafte u Brjansku. Štern: 'Isporuka ka Europi zasad nije ugrožena'

- Zgodno je zatvoriti oči i pretvarati se da se ništa ne događa. Izolirati se od vijesti u udobnom balonu. Pogotovo kad već godinama punite džepove ruskim novcem. Neki bi političari trebali razmisliti neće li se njihovi unuci morati ispričavati za njih - dodao je političar na Twitteru.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Noris 08.05.2022.

    Kako ovi Ukrajinvi seru i lažu. Zbilja ofuran narod.

  • 30.04.2022.

    Rado bi ratovao protiv ovih lazljivih,bahatih Ukrainaca,sa gustom bi ih rokao,Putine deri tu stoku

  • ovajpodatakkasnijenecesmocimijenjati 26.04.2022.

    Zna li itko da li se Europa MORA grijati na plin?? Zeli se smanjiti ovisnost o Rusiji u redu, zasto se ne ulaze u elektricnu energiju pa se grijemo npr na struju.to bi smanjilo ovisnost a sunca vode i vjetra ima dovoljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare