To je to što me zanima!

Ukrajinski dužnosnik: Starlink je stigao, hvala Elonu Musku!

Dok vi pokušavate kolonizirati Mars, Rusija pokušava zaposjesti Ukrajinu! Dok vaše rakete uspješno slijeću iz svemira, ruske rakete napadaju ukrajinske civile, bocnuli su Ukrajinci Muska, a ovaj im je poslao opremu
Vidi originalni članak

Elon Mask je u objavi na Twitteru u subotu napisao, reagirajući na poziv ukrajinskog dužnosnika Mihaila Fedorova, da je njegova grupacija SpaceX aktivirala internetsku uslugu Starlink u Ukrajini i da njegova kompanija šalje opremu u tu zemlju.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković o podizanju stupnja pripravnosti vojske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Usluga Starlink je sada u funkciji. Drugi terminali su na putu", napisao je na Twitteru vlasnik Tesle i svemirske agencije SpaceX.

Deset sati ranije, zamjenik ukrajinskog premijera Fedorov, pozvao je milijardera na društvenim mrežama da pošalje Ukrajini Starlinkove stanice.

"Dok vi pokušavate kolonizirati Mars, Rusija pokušava zaposjesti Ukrajinu! Dok vaše rakete uspješno slijeću iz svemira, ruske rakete napadaju ukrajinske civile! Pozivamo vas da pošaljete Ukrajini stanice Starlink", bocnuo je Muska ukrajinski dužnosnik zadužen za digitalni sektor.

SpaceX je Ukrajincima poslao spomenutu opremu, a ona je prije nekoliko sati stigla u njihovu državu. Fedorov se objavom na Twitteru zahvalio Musku.

"Starlink - stigao. Hvala Elonu Musku", napisao je Fedorov i priložio sliku opreme koju je Ukrajina dobila na korištenje, a omogućit će Ukrajincima internetsku uslugu.

"Nema na čemu", odgovorio je Musk.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Prc Prc smrad hajduk 01.03.2022.

    Bitno da ima interneta da se može na fejs Instagram twitter objavljivat sta se događa umjesto uzet puške i branit svoje

  • Dadoya 01.03.2022.

    Auf stigao net ... a u clanku iznad ona influencerica otisla... eh da je znala...

  • kaisersosse 01.03.2022.

    Dragi su nam svima Ukrajinci ali brate mili oni su valjda izmislili žicanje. Skontali vođe da je sad vrijeme i neka treba ljudima dati i pomoći u muci koju prolaze, no opet ne mozes da ne vidis kako je sve relativno. 😁MA kakvi pristupni pregovori, odmah u EU ili za 48 sati😂. Kad se sjetim Hrvatske I nas je armija gazila i godinama je trajao rat ali mi smo imali reklamu i poruku za UN sa naočalama da vide sto se kod nas desava pa su mijenjali tom plavom globusu iz reklame naočale no on opet ni k ne vidi i ne konta, a pravio se blesav zapravo i bolio ih đon što se kod nas događa ili u jednom Vukovaru, uzas i sramota za citav Svijet , a za pristEU su godinama izmisljali za nas nove uvjete i pravila i milion poglavlja i ne znam cega sve ne. Vidis sad kako se sve moze ako postoji politička volja ili želja i ništa nije baš tolika prepreka. Jasno je da je i vrag odnio šalu i da su ulozi sada suviše veliki za bilo koga ili što i da se brani Europa i demokratske vrijednosti pa čak i cijeli Svijet, a kad i Švica iz neutralnosti izlazi, valjda da postignu sto zele i budu slozni u svojoj namijeri,no tko kaže da to Putinu neće bit previše kad shvati sto je zapravo postigao i izazvao pa nas odluči sve počastit jednokratnom porukom da nam uskoro zima dolazi, n. Z. Definitivno nemozes znati jel blefira ili je i na to spreman ako ga pogode u zicu. Bilo kako mora se nać način da se oduzme nuklearno oružje svima jer će svijet u suprotnom biti uvjek u strahu ili taoc nestabilnim vođama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare