To je to što me zanima!

Ukrala muškarcu nogu u sudaru da bi trenirala psa

Vatrogaskinja Cindy izvlačila je muškarca iz auta smrskanog u sudaru. Liječnici su odrezali nogu da ga spase. Ona je to iskoristila i ukrala nogu...
Vidi originalni članak

Bivša floridska vatrogaskinja Cindy Economou (38) osuđena je na šest mjeseci društvenog rada jer je u sudaru ukrala čovjeku nogu. Vatrogasna ekipa došla je zajedno s hitnom pomoći kako bi izvukli muškarca iz smrskanog automobila. Kako bi mu spasili život, liječnici su mu morali odrezati nogu. Amputiranu nogu stavili su u prijenosni zamrzivač. Cindy je iskoristila priliku i ukrala nogu. Skrivala ju je u hladnjaku, a ona joj je služila za treniranje psa.
- Ispričavam se gospodinu Karlu Lambertu čiju sam nogu uzela. Smatram da nisam napravila ništa loše - rekla je Cindy na sudu. Osim u vatrogascima Cindy je radila i kao volonter u domu za napuštenu djecu i prihvatilištu pasa. Lambert ovaj tjedan ide na operaciju kako bi mogao nositi protezu. Rekao je da mu je krađa uda promijenila cijeli život.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Keljo 01.06.2009.

    lol, što sve neće krast

  • brener 01.06.2009.

    koja bolesan kur*etina!možda su mu mogli prišiti nogu a sad je čovik 100% invalid!samo da bi joj pas moga nešto grickati!ljudi ovo je prebolesno!ni ja nisam neka moralna vertikala ali di ovaj svit ide!znate di..ide u 3 pi*ke materine!

  • Gatsby 01.06.2009.

    Smatram da nisam napravila ništa loše - rekla je Cindy na sudu. - Tom izjavom je zaslužila dugotrajno liječenje u nekoj psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare