To je to što me zanima!

Ukrali cigarete vrijedne 70.000 kuna iz dvije benzinske postaje

Sličnih krađa bilo je i krajem kolovoza. Tada su se razbojnici domogli cigareta vrijednih 75 tisuća kuna, a na meti su bile benzinske na području Jelenja i Kostrene
Vidi originalni članak

Policija intenzivno  traga za nepoznatim počiniteljima koji su u protekla dva dana provalili u benzinske postaje na području Matulja i Rijeke te otuđili veću količinu cigareta.

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 70.000 kuna, a ovim kaznenim djelima teške krađe provaljivanjem oštećena su dva trgovačka društva sa sjedištem u Zagrebu.

Sličnih krađa bilo je i krajem kolovoza. Tada su se razbojnici domogli cigareta vrijednih 75 tisuća kuna, a na meti su bile benzinske na području Jelenja i Kostrene. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.09.2020.

    sve se krade,neki dan mi sestra preko telefona priča,kako su joj u kukuruzu pokrali grah i po krumpiru tikve i sve to uz cestu prema Zagrebu,susjedu tri reda krumpira i to samo počupali ,,cimu ,,i kako je rahla zemlja rukama pokupili ostatak krumpira i vratili ,,cimu ,,natrag u zemlju,susjed nije ništa primjetio dok nije išao iskapati krumpir,nekima se krade i veš sa štrika......bit će toga još......

Komentiraj...
Vidi sve komentare