To je to što me zanima!

Ukrali Golf, stisli gas i bježali policiji od Kostrene do Rijeke

Automobil je poslijepodne vraćen vlasniku, a protiv trojice mladića nastavlja se kriminalističko istraživanje. Policija sumnja kako su lopovi počinili više prekršaja
Vidi originalni članak

Policajci su u utorak oko 12.20 sati na području Kostrene kraj Rijeke uočili bijeli Golf čiji je vozač, čim je vidio policiju, nagazio na gas i dao se u bijeg. Pritom se nije obazirao na prometne propise i na više semafora prošao je kroz crveno svijetlo. Policija je Golf sustigla na Banskim vratima, a tek pedesetak metara dalje, blizu Orehovice, vozač i dvojica mladića zaustavili su automobil, izašli iz njega i pokušali pobjeći, no policajci su ih spriječili.

Trojka je uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su bijeli Golf gospićkih registarskih oznaka nekoliko sati prije ukrali na riječkoj Kantridi. 

Vlasniku vozila, 46-godišnjaku iz Brloga, automobil je vraćen jučer poslijepodne, a policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem nad trojicom mladića zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DamirKralj_1 11.07.2012.

    "Policija sumnja da su lopovi napravili više prekršaja" - ne, nisu, samo su ukrali auto , prelazili na crveno itd,itd

  • hrchonne 11.07.2012.

    Prvo ovako, golf je perfektan auto i nije smeće. ZApravo da pojasnim , sve iz Audija ili VW-a je sasvim fino i ukusno pa onaj koji nema da si to priušti za njega je smeće. Druga stvar je smijuljenje na krađu auta i bježaniju muriji. Baš me zanima dali bi se itko od vas smijuljio da vam netko mazne auto. Da vam ukrade vaš trud , novac , vašu imovinu. Svaki hahahaha je kretenizam. A hahahaha na ovo može reći samo onaj kojem se nema što ukrasti. Goljo bez ičega i ničega

  • BernardaMrđa Bratanovic 11.07.2012.

    STISLI GAS......ANE STAT CE NA KOCNICU DA SE STRUMFOVI NE PREZNOJE HAHAHA NO RACING NO FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare