To je to što me zanima!

Ukrali su mu 600.000 kuna koji je dobio na kladionici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razbojnici su provalili su u kuću Marka Perkovića (32) u zagrebačkom Kozari Boku i ukrali mu oko 80.000 eura, kojima je htio kupiti stan ili lokal
Vidi originalni članak

Lopovi su bili spremni na sve. Važno je da nisu nikoga napali. Bilo me strah da ne ubiju moje roditelje ili ženu i dijete. Novca će uvijek biti, rekao je komercijalist Marko Perković (32) iz zagrebačkoga Kozari Boka. Nepoznati lopovi upali su mu u kuću u ponedjeljak oko 19 sati i prekopali je. U ormariću u radnoj sobi našli su 80.000 eura, što je oko 600.000 kuna. Marko je strastveni kladioničar i u nekoliko navrata osvojio je više od milijun kuna. Uvijek “stavlja” na Juventus. Novac je držao u kući jer je uskoro planirao kupiti lokal, pokrenuti svoj posao ili čak i novi stan.
- Izašla sam na sat vremena. Vratila sam se, a brava je bila razvaljena, posteljina razbacana, ormari otvoreni. Novca nije bilo. Šokirala sam se. Morala sam popiti tabletu za smirenje. Odmah sam nazvala policiju - kaže Mika Mudrinić (51), Markova majka, kojoj su iz novčanika uzeli i 3500 kuna te putovnicu. Markov otac bio je na putu, a supruga u šetnji sa dvogodišnjom kćerkom. Marko tvrdi da su mnogi znali da ima novac.
- Ne mogu vjerovati da su se lopovi usudili. Naša ulica je slijepa. Nije baš tako lako pobjeći. Sigurno su promatrali kuću neko vrijeme - kaže Perković. Policija traži lopove.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Pinturicchio 25.03.2009.

    Nije žvaka za seljaka

  • sussi 25.03.2009.

    jb sad milijun kuna sad 600.000 na kraju neće biti ništa , ili su oni iz kladionice došli po svoje .

  • Gara 25.03.2009.

    i to ti je mazno neko sa kime piješ kavu i dolazi ti u kuću...čim je takom brzinom ukrađeno,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare