To je to što me zanima!

Ukrali vjenčanice u dućanu, vlasnica ih našla na svadbi

Diana i njezin muž su sami pokrenuli istragu jer je policija odugovlačila. Na svadbi su vidjeli žene koje plešu u njihovim haljinama vrijednim 6.000 €
Vidi originalni članak

Diana B. (38) i njezin muž Peter (50) vlasnici su trgovine u njemačkom Bremenu u kojoj prodaju vjenčanice i večernje haljine. Prije nekoliko dana u trgovinu su došli dvije žene i muškarac. Žene su razgledavale vjenčanice, a muškarac je nestrpljivo stajao i čekao kraj vrata. Dva dana nakon toga netko je provalio u trgovinu  te ukrao 20 večernjih haljina vrijednih 6000 eura, oko 43.200 kuna.
- Krađu smo odmah prijavili policiji, no oni nisu bili previše zainteresirani te su istragu počeli tek nakon četiri dana. Zato smo uzeli stvari u svoje ruke i počeli vlastitu istragu. Dobili smo informaciju da će naše haljine nositi žene na turskoj svadbi - rekla je Diana. Ona i muž su otišli na svadbu i vidjeli da nekoliko žena pleše u njihovim haljinama. Odmah su pozvali policajce. Oni su došli, ali osumnjičene nisu uhitili. Diana kaže da se policija uplašila jer se radi o obitelji poznatih mafijaša. Policija se brani da su im dojavili tučnjavu na svadbi.
- Tučnjave nije bilo pa smo otišli - kaže glasnogovornik policije. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AmStaffSb 15.07.2009.

    pa jel nepiše u njemačkoj u bremenu

  • slifer 15.07.2009.

    sto sve ljudima nece past na pamet

  • user_29428 15.07.2009.

    @roccobarocco ... nesmije se stavljati taj podatak jer se to nije desilo u HR-u :-) i nije u pitanju nasa policija... vjerovatno negdje u Engleskoj i sl.. zbog natpisa na salonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare