To je to što me zanima!

Ukrao 60 litara goriva, crijeva i spremnike za pretakanje

Muškarac je na parkiralištu provalio u dva radna stroja i iz njih otuđio gorivo, čime je 50-godišnjaka i  45-godišnjaka oštetio za nekoliko tisuća kuna, te je protiv njega podnesena kaznena prijava
Vidi originalni članak

Nakon što je policija u nedjelju 12. srpnja oko 00.40 sati zaprimila dojavu da se nedaleko skladišta građevinskog materijala u Višnjanu nalazi sumnjiva osoba, policijski službenici odmah su se uputili na mjesto događaja. U blizini su uočili 36-godišnjaka koji se nalazio u automobilu Golf, a u vozilu su primijetili nekoliko plastičnih spremnika za gorivo i crijeva za pretakanje goriva. 

Provedenom istragom je utvrđeno kako je muškarac na parkiralištu provalio u dva radna stroja i iz njih otuđio oko 60 litara goriva, čime je 50-godišnjaka i  45-godišnjaka oštetio za nekoliko tisuća kuna. 

Zbog svega navedenog protiv 36-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.07.2020.

    Pa zar vas stvarno nije sramota ekipo iz 24?kad ste novinari istrazite za koliko su prodane HRbanke a koliko je utroseno u sanaciju istih i ko ih je proda -citajte potpisa prodaju kad se nazivate novinarima! Koje su cifre tu u pitanju ne podrzavam lopovluk ali pisite o morskim kitovima psima a ne o planktonima pljacki!Ajmo da vas vidimo

  • BlackRaven 13.07.2020.

    otkad par litara plavog dizla košta par tisuća kuna? Radni stroj k tome. Čovjek im činio uslugu čisteći talog sa dna rezervara.

  • Linz 13.07.2020.

    Tko ne krade ................................osiromašuje svoju obitelj !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare