To je to što me zanima!

Ukrao auto pa se njime vozio dok je krao po vikendicama

Provaljivao je u vikendice i lovačke kuće i ukrao produžne kablove, zimnicu, alat, 100 komada mesa divljači, televizore, ukrase, solarne ćelije, odjeću, beštek...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 32-godišnjaka kojeg sumnjiči da je u noći s 10. na 11. ožujka u Kupinečkom Kraljevcu ukrao osobni automobil marke Volkswagen Passat te se istu noć odvezao njime i počinio još četiri provale na području Velike Gorice u Dubrancu, Cerovskom Vrhu i Pisarovini. 

Provaljivao je u vikendice i lovačke kuće i ukrao produžne kablove, zimnicu, alat, 100 komada mesa divljači, televizore, ukrase, solarne ćelije, odjeću, beštek, satove...

Šteta je oko 50.000 kuna, a većina stvari vraćena je vlasnicima. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • Samir-OS 15.05.2015.

    Automobil je posudio jer to nije sve mogao odnijeti u cekeru.

  • ajetodoo 14.05.2015.

    Bravo ja, prekršio sam pravilo broj 8 jer ste vi toliko kreativni da već 2 godine objavljujete sliku istog čovjeka kad se radi o kriminalu.

  • ajetodoo 14.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare