To je to što me zanima!

Ukrao je novac i dijamante iz kuće Austrijanca (67) u Zadru

Kako je priopćila policija, kradljivac je provalio u Austrijančevu kuću u turističkom dijelu Zadra, odakle je ukrao nešto novca i nakit koji je bio izuzetno vrijedan
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov, za kojim zadarska policija traga, „olakšao“ je Austrijanca (67) za oko 200.000 kuna. Kako je priopćila policija, kradljivac je provalio u Austrijančevu kuću u turističkom dijelu Zadra, odakle je ukrao nešto novca i nakit koji je bio izuzetno vrijedan. 

Navodno je bilo i dijamanata. Lopov je očito znao za vrijednosti koje je Austrijanac čuvao u kući, u kojoj ga neko vrijeme nije bilo.  Provalu je prijavila i Zagrepčanka, čija se kuća nalazi u susjedstvu. Njoj je provalnik, dok je izbivala iz kuće, ukrao nešto novca. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Putschi 28.05.2013.

    Dijamanti u Hrvatskoj ? Kome ih pokazat radnicima ? Pravi bogatasi nose imitate da ne bi bili pokradeni a pravi se drze u sefu .

  • 27.05.2013.

    Baš me zanima ako netko zna podatak koliko je stranaca kupilo nekretnine u Hrvatskoj, poglavito na Jadranu, a koliko je građana Hrvatske kupilo nekretnine u inozemstvu. Ako se ne varam, radilo se o nekakvom reciprocitetu, zar ne? Koliko mi, toliko oni? Ili obrnuto? Također me zanima tko kontrolira strance koji te kupljene nekretnine rentaju svojim sunarodnjacima i koliko je poreza uplaćeno na toj stavci?

  • šiš 27.05.2013.

    Čemu tolike vrijednosti drže u kuçi. To je neko ko zna šta ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare