To je to što me zanima!

Ukrao kutiju cigareta pa se sam prijavio policiji

Strastveni pušač ostao je bez cigareta. Provalio je u trgovinu u svojoj zgradi i odnio samo jednu kutiju cigareta. No proradila je savjest
Vidi originalni članak

Popušio je samo jednu cigaretu. Pekla ga je savjest. Ipak on nije razbojnik, lopov, kriminalac. On je ratni vojni invalid, zaboravljen i napušten od svih. Ne želi da ga traže. Javit će se sam. Učinio je nešto loše. Priznat će...
Tako je razmišljao V.L. (37) iz Duge Rese dok je uvlačio dim Marlbora light. Ukradenog Marlbora.
Bila je subota, kasni večernji sati. V. je ostao bez cigareta. Treba se spustiti iz stana, samo kat niže. Dolje je trgovina Liv. Ne radi. Već su 23 sata. No ipak, do cigareta se mora... Uzeo je ciglu, razbio izlog i ušao u trgovinu. Iz ladice je uzeo samo jednu kutiju cigareta. Vratio se u stan, zapalio i nazvao 92.
- Dođite do mene, provalio sam u trgovinu i ukrao cigarete - prijavio se Dugorešanin.
Tamošnji policajci ga znaju. Sreću se često s njim. To što se sam prijavio, nije ih iznenadilo. Ipak, zaradio je kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • entoni 10.01.2008.

    Kaznena prijava zaista nije potrebna, štetu može platiti država za koju se gospodin borio i nije potrebno navoditi njegove osobne podatke !!!!!!

  • muskarac 31.12.2007.

    ovisnost o nikotinu, :)

  • miro333 31.12.2007.

    \"ovako postupaju pravi ratni vojni invalidi\" - da, prvo naprave pa onda pozale - sva sreca pa su u pitanju bile usrane cigarete, a ne neka budala koja mu se zamjerila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare