To je to što me zanima!

Ukrao sportsku opremu iz Akademije Davora Šukera

Šteta koju je lopov nanio Nogometnoj akademiji bivšeg nogometaša iznosi oko 70.000 kn. Otamo je odnio računalo s monitorom i sportsku opremu
Vidi originalni članak

Lopov je u noći na subotu provalio u prostorije Nogometne akademije Davora Šukera u Drenovačkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Ukrao je osobno računalo s monitorom i veću količinu sportske opreme. Materijalna šteta je oko 70.000 kuna, procjenjuju u Policijskoj upravi zagrebačkoj.   
- Ukrali su dresove i opremu za trening djece koja nam krajem lipnja dolaze u trotjedni ljetni kamp u Novom Vinodolskom. No nije to neka teška krađa, vjerojatno su provalila djeca koja su tražila karte za Europsko nogometno prvenstvo. Nisu ih našla - rekla je djelatnica Šukerove Nogometne akademije. Nitko nije bio u tvrtki u vrijeme provale. Proslavljeni golgeter Davor Šuker je na poslovnom putu u inozemstvu.
- Bez problema ćemo nadoknaditi ukradenu opremu jer za nas opremu i pamuk proizvode brojne hrvatske tvornice - rekla je djelatnica Nogometne akademije.
Policija još ne zna tko je počinitelj, a ne zna se ni kakvi su se podaci nalazili u Šukerovu računalu.
Davor Šuker je nogometne kampove, osim u Novom Vinodolskom, otvorio i u Njemačkoj, Austriji, Kanadi i New Yorku. U njima nogomet treniraju djeca u dobi od 8 do 16 godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare