To je to što me zanima!

Ulična makljaža u Rusiji: MMA borac pretukao je dizača utega

Kao što se vidi na snimci, najprije je kružim udarcem nogom pogodio snagatora, da bi ga zatim nekoliko puta udario šakom dok je ovaj već bio u nesvijesti
Vidi originalni članak

Ulična tučnjava u ruskom gradu Khabarovsku bila je kobna za svjetskog prvaka u dizanju utega Andreja Dračeva.

On je umro u nedjelju navečer od posljedica ozljeda koje je zadobio u obračunu ispred kafića u u centru Habarovska, piše RT.

Anar Ziranov, ruski MMA borac, osumnjičen je za smrt Dračeva. Kao što se vidi na snimci, najprije je kružim udarcem nogom pogodio snagatora, da bi ga zatim nekoliko puta udario šakom dok je ovaj već bio u nasvijesti te je nepomično ležao na podu. Ubojstvo je snimljeno nadzornim kamerama, a šokantnu snimku obračuna prenijeli su gotovo svi ruski mediji.

Navodno je tučnjavi prethodila svađa oko toga koja je sportska disciplina bolja i opasnija. Da bi riješili dilemu, šakama su odlučili provjeriti tko je jači. Muškarci su, pišu ruski mediji, bili pijani.

Dračev je prebačen u bolnicu, gdje je na kraju umro od posljedica unutarnjeg krvarenja na mozgu. Ziranov je navodno i dalje u bijegu, a policija intenzivno traga za njim.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • M.BOCWANNA 23.08.2017.

    U. Sibirski gulag sa njim...

  • tomicalomica 22.08.2017.

    Znači MMA je žešći ! Fer i korektno na kraju , RIP preminuli

  • Behemot 21.08.2017.

    Dizač utega se ne zna tuči .. stražnji kružni pokušava eskivirati umjesto da uđe u klinč. A opet što će jadan u klinču? Samo zna lijepo izgledati :/ A uzrok smrti su 4 udarca šakom dok je bio u nesvijesti, čisto ubojstvo za koje se ovisno državi dobije 20 godina do smrtne kazne ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare