To je to što me zanima!

Ulovili kradljivca (22) koji je sjeo na motor i odvezao se

Zečković u oglasnik stavio oglas da prodaje motor Yamaha XT600 vrijedan oko 2000 eura. Na oglas mu se javio muškarac s kojim se našao njegov mlađi brat
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja PU zagrebačke kojeg sumnjiče da je Danku Zečkoviću (26) ukrao motor. 

Podsjetimo, Zečković u oglasnik stavio oglas da prodaje motor Yamaha XT600 vrijedan oko 2000 eura. Na oglas mu se javio muškarac s kojim se našao njegov mlađi brat na autocesti kraj odmorišta Turist u Starom Petrovom Selu. Muškarac je rekao da želi isprobati motor, sjeo na njega i odvezao se ne vrativši se. Vlasnikovom bratu ostavio je crnu torbu punu stare odjeće.

Policija je pronašla i oduzela ukradeni motocikl, koji je osumnjičeni rastavio u dijelove, i vratila ga 26-godišnjem vlasniku. Torbu su vratili 22-godišnjaku. 

Protiv 22-godišnjaka policija dostavlja posebno izviješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • japanokinez 04.08.2016.

    Nema ništa od toga dok narod ne uzme stvar u svoje ruke. Lopova treba fizički preodgojiti na taj način da ne može sjediti neko određeno vrijeme na dupetu (cirka pola godine) i polomit mu obe ruke i noge gdje god ima nekog zgloba. Tako uređen bi imao vremena razmišljati o slijedečoj krađi dali je počiniti ili ne. Obavezno m u naplatiti liječenje, a sudac ga treba obavezno osloboditi i zatvoriti predmet.

  • nickie 04.08.2016.

    Što debil napravi od motora.

  • dado744 04.08.2016.

    neznam samo zašto se takvima skriva identitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare