To je to što me zanima!

Ulovili recidivista: Kaznili ga s 22.000 kn i oduzeli mu vozačku

Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije  registriran i osiguran
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 15. lipnja oko 11.40 sati riječka je prometna policija na području naselja Marčelji u Viškovu zaustavila motocikl marke PGO bez registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 20-godišnji muškarac. 

Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije  registriran i osiguran. Također je utvrđeno da je i 24. travnja ove godine na području Rijeke zatečen u počinjenju istovrsnih prometnih prekršaja za što je već prijavljen. Odmah je uhićen i priveden u službene prostorije.

Po završetku istrage zbog počinjenja prekršaja zaradio je optužni prijedlog kao i novčanu kaznu u iznosu od 22.000 kuna. Uz to zabranjeno mu je upravljanje kategorijom A1 u trajanju od tri mjeseca, a doveden je i na Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kormilar 17.06.2020.

    Koliko ja znam automobil se može voziti i bez vozačke! Zakoni su tu da se krše, zar ne?

  • toma789 16.06.2020.

    ne znam koliko gl*p moraš biti da takvo nešto napraviš? ili je lik neko razmaženo mamino derište pa misli da za njega zakoni ne vrijede. Tu kaznu će prije ili kasnije morati platiti (ako ne radi) jer će mu ići ovrha na račun. Ili je to možda jedan od onih koji su na socijali pa rai gluposti

  • Usora1 16.06.2020.

    i je bi oduzeo sredstvo za pisanje onim koji neznaju sto pisu, pa kako su pobogu mogli uzrti vozacku nekom tko je nema?

Komentiraj...
Vidi sve komentare