To je to što me zanima!

Ulovili serijske pljačkaše, krali po apartmanima i kampovima

Dvojac je dio krađa po kampovima obavio zajednički, a 52-godišnjeg pljačkaša terete i za niz krađa koje je obavio sam. U nedjelju su ih priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske
Vidi originalni članak

Policajci iz Rovinja, Poreča i Umaga zajednički su dovršili istragu nad muškarcima starim 52 i 53 godine koje sumnjiče za tri teške krađe, a 52-godišnjaka sumnjiče da je sam počinio još pet teških krađa (dvije u pokušaju) te jednu krađu.

Uhitili su ih u subotu poslijepodne u Rovinju. Sumnjiče ih da su 1. kolovoza u autokampu u Rovinju provalili u kamper i apartman iz kojih su otuđili novac i nakit. Slovakinju (53) i Švicarca (32) oštetili su za više tisuća kuna. Dan kasnije provalili su i u mobilnu kućicu u autokampu u Taru. Ovdje su ukrali novac i Čeha (27) oštetili za više tisuća kuna. 

Prethodno je 52-godišnjak sam 19. srpnja iz apartmana otuđio novac čime je oštetio 54-godišnjeg Francuza za nekoliko desetaka tisuća kuna, a isto je učinio i 27. srpnja, kada je iz apartmana u turističkom naselju u Poreču otuđio novac, čime je oštetio 51-godišnjeg Nijemca za više tisuća kuna.

Na području Umaga 52-godišnjak je 20. srpnja u autokampu u Karigadoru provalio u kamper u vlasništvu Talijana (63), iz kojeg nije ništa otuđio. Istog je dana u istom autokampu provalio i u dvije mobilne kućice iz kojih je otuđio novac i ručnik, čime je oštetio 50-godišnjeg Danca i 42-godišnjeg Slovaka za  više tisuća kuna.  Također,  pokušao  je provaliti u mobilnu kućicu iz koje nije ništa uspio otuđiti, ali je pravnoj osobi iz Poreča  počinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Zbog svega navedenog muškarci su u nedjelju 9. kolovoza  u popodnevnim satima privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bez dlake na jajetu 11.08.2020.

    interesantno je to kako u ovakvim vjestima nema komentara a tamo gdje se pljuje ne mozes doci na red...

  • japanokinezjapano 10.08.2020.

    To šta je otuđio ručnik je najjače.

  • Maligreen 10.08.2020.

    Svakog kriminalca javno pokazati u svim novinama i ime i prezime naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare