To je to što me zanima!

Ulovili slovenskog dilera, u torbi mu našli stabljike konoplje

u Ulici Vladimira Nazora u Bujama, zatekli 33-godišnjaka koji je u ruksaku imao četiri stabljike indijske konoplje, dužina od 25 do 70 centimetara. Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje
Vidi originalni članak
Bujska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim slovenskim državljaninom te utvrdila da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama. 
Naime, policijski službenici su temeljem operativnih saznanja 9. rujna oko 7.40 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Bujama, zatekli 33-godišnjaka koji je u ruksaku imao četiri stabljike indijske konoplje, dužina od 25 do 70 centimetara.
Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje, a istragim je utvrđeno kako je u stanu u kojem je boravio uzgojio stabljike marihuane, te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Slovenac xtrem 10.09.2020.

    Onaj " Slovenac" sa više robe je kidnuo znajući za motrenje murije, k'o oni s dvije putovnice kad saznaju da će sutradan biti procesuirani ( a zna se kako su doznali)

  • Zgubider 10.09.2020.

    Čemu kaznena prijava za četri stabljike, pa to je sigurno za "osobno uporabo". Za 10-20 godina marihuana će ionako biti legalizirana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare