To je to što me zanima!

Ulovili uzgajivača marihuane, pronašli mu stabljike u Lipnici

Policajci su u ponedjeljak zatekli 25-godišnjaka kako kombijem obilazi posađene stabljike marihuane. U vozilu je imao još pet biljaka visine između 120 i 160 centimetara
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policajci iz Novog Zagreba posumnjali su da je 25-godišnjak na izoliranoj lokaciji u Lipnici, neovlašteno zasadio i uzgajao stabljike marihuane. U ponedjeljak, 5. listopada potvrdili su sumnju kad su na spomenutoj lokaciji uočili osumnjičenog sa kombi vozilom, osječkih registracija u kojemu se nalazilo pet stabljika marihuane, visine između 120 i 160 centimetara, zasađenih u improvizirane posude. U neposrednoj blizini pronašli su još 11 zasađenih stabljika u istim takvim posudama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali su ga pritvorskom nadzorniku dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 07.10.2020.

    Daj me nemoj da će mu i trimano lišće staviti na teret. :P Evo kod mene u gradu je kriza, nema se. Pojedinci beru prije nego što sazrije, po prodaju pod suho zlato. A da je netko pametan u vladi, ubirao bi se u cijeloj RH masan novac od industrije rekreativne konoplje tijekom cijele godine. Gledam baš ove shopove s CBD headovima, 400kn petica. Bilo bi više love nego od turizma. :P

  • Vitaminnnnnnnn 07.10.2020.

    Bas steta stari moj ,lepo zgledaju

  • Dr.Gonzo. 07.10.2020.

    Najsigurnije je saditi u vlastitom podrumu i ne reci nikome. Takvi ne padaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare