To je to što me zanima!

Ulovio je morskog psa od 365 kilograma i nahranio 200 ljudi

Joey Polk (29) kaže kako se sa psinom hrvao dosta vremena, no na kraju ju je uspio ubiti. Mislio ju je oživiti i vratiti u more, no nije uspio. Morski pas je bio težak 365 kg
Vidi originalni članak

Muškarac s Floride prošlog je utorka bio u ribolovu, a kući se vratio s morskim psom dugim više od tri metra i teškim više od 350 kilograma . Joey Polk (29) kaže kako se sa psinom hrvao dosta vremena, no na kraju ju je uspio ubiti.

- Pokušao sam oživjeti ribu i vratiti je natrag u more , no nisam uspio. Zato sam odlučio napraviti poveći roštilj i pozvati sve prijatelje - kazao je.

Ispričao je da je napravio večeru za čak 200 članova obitelji, poznanika i prijatelja . Polk dodaje i kako se iznenadio kada je shvatio da je riba teška čak 365 kilograma.

Lokalno ribolovno društvo izvijestilo je kako se radi o najvećem ulovu morskog psa pasmine mako na tom području. Njegov rođak Earnie Polk držao je rekord od 2009. godine , kada je ulovio mako psinu od 305 kilograma, javlja Daily Mail .

Polk ne želi otkriti na kojem je točno području uhvatio morskog psa, jer se boji da će ribolovci i turisti preplaviti to područje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MarijaJurić 03.05.2014.

    lijepi ulov..

  • vanilijica 02.05.2014.

    Bolje da ljudi popapaju njega nego on njih.Premda mislim da meso velikih morskih pasa nije jestivo. Možda je skuhao samo juhicu od peraja!?

  • 02.05.2014.

    meni je žao morskog psa,da je ovaj htio mogao mu je spasiti život....

Komentiraj...
Vidi sve komentare