To je to što me zanima!

Bori se za život: Mladić napao vršnjaka s razbijenom bocom

Tijekom sukoba je pijani mladić(23) pod utjecajem alkohola od 2,00 promila dohvatio razbijenu bocu i njome 24-godišnjaku zadao ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadao je pijani mladić (23) godinu dana starijem mladiću razbijenom bocom. 

Ranjavanju je prethodio verbalni sukob između mladića u nedjelju u ranim jutarnjim satima ispred ugostiteljskog objekta u Draganiću kod Karlovca. 

Tijekom sukoba je pijani mladić pod utjecajem alkohola od 2,00 promila dohvatio razbijenu bocu i njome 24-godišnjaku zadao ozljede opasne po život.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana bit će doveden na županijsko državno odvjetništvo. - priopćila je PU karlovačka.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Kosoo 04.07.2016.

    Posvađali se zbog Stepinca, je svetac nije svetac

  • jelenaZGB 04.07.2016.

    da im se svima nakon nečeg ovakvog javno objavljuju imena i prezimena i slike, bilo bi takvih ispada puuuno manje, vjerujte mi. zašto štitimo ubojice ??????

  • jozabroz 04.07.2016.

    pa sad da ga se kazni sa jedno 10 god bilo bi ok,,pa nek razmislja..)))) no jedno je sigurno,, inicijali ako ne i kompletno ime i prezime bi bilo objavljeno da se radi o hrvatu i domacem decku,,))))))))) a ovako ,nesmije se pisat to jer ugrozava njegova ljudska prava da radi sta hoce..))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare