To je to što me zanima!

Umalo katastrofa u Lekeniku: Vlak prošao kroz kolodvor i nije se zaustavio, HŽ: Bio je incident

Dobili smo dojavu o incidentu na željezničkom kolodvoru u Lekeniku između Siska i Velike Gorice. HŽ je potvrdio da je bio incident, a policija je dodala kako nije bilo sudara vlakova
Vidi originalni članak

Jedan od vlakova koji je putovao iz Zagreba nije se zaustavio pri dolasku na kolodvor u Lekeniku u prijepodnevnim satima u srijedu. Policija nam je potvrdila da je bio incident.  

Kontaktirali smo HŽ za više informacija. 

- Dana 23. studenoga 2022. u 8.26 sati radni vlak prošao je kroz kolodvor Lekenik zaustavivši se na izlaznim skretnicama. Promet vlakova na dionici Lekenik – Sisak normaliziran je u 11.55 sati - rekli su iz HŽ-a.

Policija nam je potvrdila da nije bilo sudara vlakova.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 23.11.2022.

    Putnički prema Zagrebu, drugi vlak prema Sisku, zaustavilii su se vrlo blizo na dionici od Lekenika do Grede. Ovaj iz Zagreba prošao , a kažu da je bilo crveno.. Tri sata trajao je uviđaj, a nije bio sudar  ko u Lipovljanima   prije tri mjeseca. Valjda su telefoni spasili ljude kad nijje signalizacija. Obzirom da putnički, pun putnika ide i 130 km/h na toj dionici , a za ovog što je stao ispred neznam koliko, ipak zaključujem da   je netko iz HŽ-a danas  spasio mnoge. 

  • x00x 23.11.2022.

    zeljeznice pretvoriti samo u transport robe

  • 09051959ve 23.11.2022.

    Nikakvo čudo da se sve manje ljudi vozi u vlakovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare