To je to što me zanima!

Umalo pregazio djevojku pa ju istukao: Ipak završio u pritvoru

Za razliku od prvoga policijskog izvješća kada je bio samo prekršajno prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira te potom pušten na slobodu, slučaj je preotvoren te je uslijedio kazneni epilog
Vidi originalni članak

Slučaj brutalnog premlaćivanja 31-godišnje zagrebačke grafičarke koju je 20. veljače na parkiralištu u Prilazu baruna Filipovića napao Tomislav V. (58) iz Sesveta, i to nakon što ju je zamalo pregazio automobilom, dobio je neočekivani obrat, piše Jutarnji list.

Za razliku od prvoga policijskog izvješća kada je Tomislav V. bio samo prekršajno prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira te potom pušten na slobodu, slučaj je preotvoren te je uslijedio kazneni epilog.

Naime, Tomislav V. u petak je uhićen, kriminalistički obrađen zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja te predan pritvorskom nadzorniku. Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo protiv njega je predložilo određivanje istražnog zatvora, a sutkinja istrage Županijskoga suda u Zagrebu u subotu je prijedlog tužiteljstva i usvojila, odredivši Tomislavu V. jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Za djelo nasilničkog ponašanja zaprijećena je kazna do tri godine zatvora.

- Od tog početnog događaja daljnjim provođenjem kriminalističkog istraživanja provedene su daljnje mjere i radnje, uključujući razgovore s četiri svjedoka i oštećenom, te dvije dokazne radnje prepoznavanja, slijedom čega su utvrđeni elementi kaznene odgovornosti osumnjičenog, tvrde u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pehlinar 25.03.2019.

    jadne li policije kad im novinari moraju objašnjavat njihov posao.

  • BlackRaven 25.03.2019.

    aaa..'graficarka'..citaj radi u novinama. A od ostatka price nevjerujem nit jednog slova dok ne vidimo priopcenje MUP/a. Samo tako iz cistog mira je (skoro pa) djedica isao tuc dobro drzecu 30 godisnjakinju ? Ma da...

  • zippysnake 25.03.2019.

    Dobro je da su ga zatvorili!! Barem na godinu dana, nadam se!! Divljacima sa autima pothitno oduzet i auto i dozvolu za stalno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare