To je to što me zanima!

Umalo tragedija: Kesten star sto godina mu je zdrobio auto

Srećko je u automobilu vozio svoju djevojčicu (4). Stablo je palo na stražnji dio automobila gdje je sjedila malena. Nasreću, ni ona ni Srećko nisu se ozlijedili...
Vidi originalni članak

Vozili smo se kući iz vrtića. Moja djevojčica (4) je sjedila u sjedalici. Prelazili smo most preko potoka Bačice koji protječe kroz Cernik kad se na nas srušilo drvo kestena, kaže Srećko Kostenjak (55).

Samo je metar nedostajao da ih teško drvo, staro više od 100 godina, zdrobi. Puknulo je stražnje staklo i krhotine su poletjele na sve strane.

- Moje je dijete vrisnulo i počelo plakati. Uhvatila me panika jer u prvi mah nisam znao što nas je pogodilo. Tek kad sam vidio silu granja i hrpu lišća u automobilu, shvatio sam da se na nas srušilo stablo. Zaustavio sam se i prvo mi je bilo na pameti da dijete oslobodim iz granja i da je smirim - rekao je Kostenjak (55) iz Cernika kod Nove Gradiške.

'Dijete mi je još u šoku'

Dodaje da je u četvrtak oko 15.30 sati bio pravi srećko jer su on i njegova kći dobro prošli. Kesten je do sada izdržao sve oluje, pa i posljednju, koja je bila prije nekoliko dana, za vrijeme koje mu je najvjerojatnije načet korijen.

- Dijete mi je još u šoku, cijelu noć je plakala budila se i nešto govorila. Već sam razgovarao s osiguranjem, obećali su da će doći vidjeti automobil. Ne budu li mi htjeli nadoknaditi štetu tražit ću odštetu od općine Cernik - rekao je otac.

Nikola Jugović, načelnik općine Cernik kaže kako je park općinski pa će nadoknaditi štetu sumještaninu. Djelatnici komunalnog poduzeća isjekli su opasno stablo kestena.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • šiš 10.11.2013.

    Bitno da su oboje dobro. Bog čuva djecu.

  • djomba64 09.11.2013.

    Srecko Kostenj..( kesten) ovaj put je sretno izvadio vruc kesten iz vatre.

  • dario1 09.11.2013.

    Vama je ovo zabavno...Nikome se ništa nije dogodilo,pa se vi sprdate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare