To je to što me zanima!

Umirovljeni brigadir Puma skrivao topničke dnevnike?

Umirovljenom Emilu Crnčecu su u stanu navodno našli kutiju s raznim dokumentima od Maestrala, Oluje i Bljeska. Tamo su bili i topnički dnevnici
Vidi originalni članak

Policija je nakon što je uhitila brigadira Emila Crnčeca sa još sedam bivših pripadnika Puma, pretresla njegov stan. U njemu su navodno našli kutiju s raznim dokumentima vezanih za Bljesak, Oluju i Maestral. Prema pisanju Jutarnjeg lista sumnja se da su pronašli i topničke dnevnike. Umirovljeni brigadir Emil Crnčec uhićen je u ponedjeljak sa još sedam bivših pripadnika nekadašnje 7. gardijske brigade “Pume” zbog sumnje u počinjenje ratnog zločina nad zaropbljenim srpskim vojnicima 9.rujna 1995. godine u selu Mliništa kod Glamoča tijekom vojne operacije Maestral. Brigadir Emil Crnčec umirovljen je prije desetak dana kao zamjenik načelnika Uprave za operativne poslove i obuku Glavnog stožera.
Među uhićenima je kako piše Večernji list i umirovljeni pukovnik Tihomir Šavorić iz Ivanca. Inače je gradski vijećnik koji je na tu funkciju došao sa zajedničke liste HDZ-a i HSP-a. , kao predsjednik ivanečkog HSP-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • crnilabud 21.10.2009.

    ...za Judine škude...!!!

  • miroljubiv 21.10.2009.

    Europi trebaju hrvatski degenerici s isto takvom "vlašću" s kojom do sada rade sve po provjerenom receptu Kissingera i sotonske kompanije.baš me zanima što će takav mutan narod napraviti sa svojom sudbinom i sudbinom svoje djece na EU referendumu.možda bi većini mentalno bolesne nacije trebalo zabraniti glasovati ili nas sve poslati na psihijatrijski pregled i odmah isključiti NEUBROJIVE Hrvate kojih je svaki dan sve više.s budalama se i budale izruguju i kleveću ih.

  • crnilabud 21.10.2009.

    jutarnji je ko radioMileva!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare