To je to što me zanima!

Umirovljenici švercali kokain u koferima: 'Podmetnuli su nam'

S kokainom su ih zatekli kad su se vraćali s odmora na Karibima za koji karta stoji 3000 funti (25.000 kuna). Neslužbene informacije govore kako postoji mogućnost da je par surađivao s narko-bandom
Vidi originalni članak

Dvoje britanskih umirovljenika optuženo je za pokušaj krijumčarenja dva milijuna funti (16 milijardi kuna) vrijednog kokaina u Europu. Susan i Roger Clarke (70 i 72 godine) uhitili su 4. prosinca na kruzeru MS Marco Polo u Lisabonu. 

Istražitelji su kod vremešnog para otkrili devet kilograma kokaina skrivenog u koferima s duplim dnom u njihovoj kabini. Par koji sada živi u Španjolskoj od ranije je već poznat britanskoj policiji. 

S kokainom su ih zatekli kad su se vraćali s odmora na Karibima za koji karta stoji 3000 funti (25.000 kuna). Neslužbene informacije govore kako postoji mogućnost da je par surađivao s narko-bandom Costa del Sol za koju su dostavljali drogu. 

- Ne žele priznati krivicu, tvrde čak da im je drogu netko podmetnuo, kaže voditelj istrage Vitor Ananais. 

Susan i Roger na sudu su se pojavili 5. prosinca. Ženu su potom smjestili u zatvor Tires kod Lisabona, a muškarca u zatvor u Lisabonu. 

Policija kaže i kako prilikom uhićenja nisu pružali otpor niti ih pokušavali uvjeriti u svoju nevinost. Susan i Roger otkrili su policajci u civilu koji su s njima bili na kruzeru, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Uragan_1 13.12.2018.

    Ma da prvo su u umirovljenicima poklonili 3000 funti za odmor na Karibe s onda im je neko podmetnuo drogu Ito 9 kg. Eto to umirovljenici nose kao mali pernati jastuk za pod glavu na putovanju.

  • Mladen Jukica 13.12.2018.

    Novinaru, tebi matematika baš i ne ide, pročitaj šta napišeš-

  • EvEvil 13.12.2018.

    Hehehehe! Izgleda da je netko kopirao George Junga! The Blow ilitiga Bijeli prah, film snimljen po životu lika, koji je na ovakvu foru postao "kralj švercera drogom". Ekipa "osvoji" nagradno putovanje s kojeg se, ne znajući, vraćaju sa hrpom droge. 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare