To je to što me zanima!

Umjesto da ga uhiti odao mu zašto ga kolege policajci traže

Ljubas je u razdoblju od 20. do 22. svibnja 2015. preko nepoznate osobe zatražio od policajca PP Trešnjevka Sikermeštra da mu provjeri zašto ga traže njegovi kolege iz PP Maksimir
Vidi originalni članak

Robert Ljubas (39) priznao je da potaknuo policajca Dubravka Sikermeštra da iskoristi svoj položaj i ovlasti te se s Uskokom nagodio na kaznu od 10 mjeseci zatvora koja je zamijenjena radom za opće dobro tako da se jedan dan zatvora zamjenjuje s dva sata rada. 

Ljubas je u razdoblju od 20. do 22. svibnja 2015. preko nepoznate osobe zatražio od policajca PP Trešnjevka Sikermeštra da mu provjeri zašto ga traže njegovi kolege iz PP Maksimir. Dubravko Sikermešter je ušao u policijski sustav i provjerio što su ga tražili a potom se osobno sastao s Ljubasom te zasad nepoznatom osobom te im prenio podatak da je za Ljubasom raspisana potraga s mjerom „uhititi" na traženje PU krapinsko-zagorske iako svjestan da je kao policijski službenik dužan obavijestiti kolege o Ljubasu kako bi ga mogli uhititi ili ga kao policijski službenik sam uhititi. 

Sikermeštru i drugim optuženima suđenje se nastavlja na Županijskom sudu u Zagrebu.  
 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dalibor0704 21.04.2017.

    Da je ovo pravna država, pola pandura sa bivšim i sadašnjim ministrima i Vladom, kao i polovina sudaca bi sutra bili u zatvoru. Druga polovina prekosutra.

  • Kupus Dei 21.04.2017.

    Ljubas, oh kako domoljubno prezime, nisam ni mislio da ga traže sa sveučilišta :)

  • Istinski_Hrvat 21.04.2017.

    Prije rata bi policajac za to dobio minimum par godina zatvora i naravno ostao bez posla a danas... Danas je sve u k... u ovoj džavi pa tako i policija koja šuruje s kriminalcima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare