To je to što me zanima!

Umjesto jogurta od voća u čašici je pronašla plijesan

U tvrtki Meggle su rekli da je proizvod napustio njihov pogon u odličnom stanju. Dodaju da njega treba čuvati na hladnom jer se može pokvariti
Vidi originalni članak

Jogurt s okusom šumskog voća, sam kupila u srijedu u Mercatoru u Zagrebu. U četvrtak sam ga htjela pojesti. Otvorila sam ga i vidjela sam da je pljesniv, kaže naša čitateljica T.M.
- To mi je bilo grozno. Odmah sam ga bacila. Kupila sam dva jogurta. Jedan je bio sasvim u redu, a kakav je bio drugi, vidi se na slici - rekla je T.M. U Mercatoru su objasnili da ovaj slučaj ne mogu komentirati jer im za to treba originalni račun. U tvrtki Meggle, koja je proizvođač jogurta, kažu da im je žao te da oni preuzimaju odgovornost za ovu situaciju.
- Teško je reći zašto je jogurt bio pljesniv. Trebalo bi napraviti nekoliko analiza. Proizvod je napustio naš pogon u odličnom stanju. No to su proizvodi koji se moraju čuvati u rashladnom režimu. Ako se prekine rashladni lanac, jogurt se može pokvariti - rekli su u tvrtki Meggle.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 25sat 09.02.2009.

    ljudi čemu se čudite ? proizvod je 99,9% zapakovan prav i zdrav! druga je stvar što trgovački lanci , da bi što bolje i više prodali, pretrpavaju rashladne vitrine, tako da mnogi jogurti, pudinzi i sl. dodiruju rasvjetna tijela (neonske i sl.sijalice) koji ih zagrijavaju. Osobno sam se u to uvjerio u više trgovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare