To je to što me zanima!

Umjesto Mikulića i Kustića u Sabor Plazonić i Baričević

Mikulić je svoj mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora, na koji ga je imenovala Vlada RH
Vidi originalni članak

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) u srijedu je jednoglasno odlučilo Hrvatskom saboru predložiti da HDZ-ovog zastupnika Andriju Mikulića u parlamentarnim klupama zamijeni Ante Plazonić, a njegova stranačkog kolegu Marijana Kustića, Martin Baričević.

Mikulić je svoj mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora, na koji ga je imenovala Vlada RH.

Kustić je, pak, podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika, a medijima je pojasnio kako odlazi zbog nedavnog izbora za izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, ali i zbog čelnog mjesta u Ličko-senjskom HDZ-u. „Funkcija u HNS-u je jako odgovorna, svjestan sam da ne mogu raditi odjednom tri stvari. Zato ću se odreći mjesta u Saboru i posvetiti se HNS-u i svojoj Ličko-senjskoj županiji“, izjavio je nedavno Kustić u Večernjem listu.

Plazonić je bivši vijećnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, predsjednik je HDZ-a Sesveta i posebni je suradnik gradonačelnika Zagreba Milana Bandića za ostvarenje projekta produžetka Branimirove Ulice.

Baričević je načelnik općine Jasenice u Zadarskoj županiji, a i čelni je čovjek Hrvatske zajednice općina.

Prema najavama, Plazonić i Baričević trebali bi biti izglasani i na dužnost saborskog zastupnika bi prisegnuli u petak.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lun@777 04.04.2019.

    Mikulić pa glavni državni inspektor, kako li to njemu gordo zvuči, kako se samo šepurio po prostorijama inspektorata. Oprostite, ali ovaj čovjek mi izgleda kao da je iz opanaka skočio u Armani odjelo. Što je on zapravo do sada napravio, čime je zaslužan da je dobio ovu visoku funkciju i pitanje je da li je dorastao zadatku, ili je opet u pitanju ona krilatica: podoban, ali i nesposoban, kao i svaki drugi Hadezeovac. No to ionako uopće nije bitno za HDZ, a kamoli za Hrvatsku, jer ona je ionako prčija HDZ-ovaca. Ponekada se sramim što nam rade na očigled sviju, a mi samo šutimo, radimo, trpimo ili odlazimo iz njihove "prčije". Ima li kraja nesposobnosti i ljigavosti ove vlasti.

  • Usora1 03.04.2019.

    svi su oni "plazonici".... no sada bar "poduzetnike" koji su u u milosti (citaj donatori) svemilosnog hdz-a ne more inspekcijske brige, oni drugi se pak trebaju dobro zabrinuti...

  • Lala1808 03.04.2019.

    sjaši kurta da uzjaše murta

Komentiraj...
Vidi sve komentare