To je to što me zanima!

Umjesto na prstu, burme političarima u moru i ladici

Sanaderu je prsten navodno premalen, Čačiću je burma pala u more, a Milanović ne voli nakit. Bandić na lijevoj ruci nosi pečatnjak s dijamantom
Vidi originalni članak

U izbornoj noći na ruci Milana Bandića zablistao je dojmljiv prsten od bijelog zlata, s dijamantom kakvi se viđaju u filmovima o Jamesu Bondu. On je jedan od rijetkih političara koji nose prsten, a tvrdi da mu ga je darovala supruga. Premda su oženjeni, na prstenjacima premijera Ive Sanadera, lidera SDP-a Zorana Milanovića, ministra Božidara Kalmeta te šefa HNS-a Radimira Čačića burme ne možemo vidjeti.
Zoran Milanović ne voli nikakav nakit, ne nosi ga, a maksimalno će staviti na ruku sat - odgovorila je SDP-ova glasnogovornica Gordana Grbić na upit zbog čega šef SDP-a ne nosi vjenčani prsten. Vjenčani prsten ne nosi ni kandidat za splitskoga gradonačelnika Željko Kerum iako ga je ranije nosio. Radimir Čačić kaže kako ne voli nakit, no burmu je nosio do prije nekoliko godina, dok ju nije izgubio.
- Ispala mi je u more dok smo bili na nekom čamcu, a ni moja supruga ne nosi burmu - rekao je Čačić. Glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun nije nam odgovorio zašto njegov šef ne nosi burmu. Pretpostavlja se da mu je prsten postao premalen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • boresky 25.05.2009.

    ........a narod ema za režije i obuću....Tako vam i treba,narode!!!!

  • 11 BILI 25.05.2009.

    Gospode boze i gospe moja milostiva....moze li proci jedan dan a da ne ugledam u novini ili TV ovo odvratno lice sa jos odvratnijim osmjehom........IVOOOOO ima li jos koji general a da ga nisi optuzija za zlocin?

  • Black30 24.05.2009.

    Kraj toliko sranja kojih imamo u lijepoj našoj, koga boli patka za njihovo prstenje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare