To je to što me zanima!

Umrla nakon poroda i borbe s koronom. Kćer koju nikad nije primila krstili su na pogrebu

Samantha Willis tijekom trudnoće se zarazila koronavirusom. Nakon teške borbe s bolešću je umrla. Djevojčicu nikada nije primila u ruke. Krstili su je na majčinom pogrebu u Irskoj
Vidi originalni članak

Samantha Willis tijekom trudnoće se zarazila koronavirusom. Nakon rođenja četvrtog djeteta, malene djevojčice Evie Grace, Samantha je provela 16 dana na intenzivnoj njezi u bolnici Altnagelvin, nakon čega je umrla.

Nije bila cijepljena. Djevojčicu nikada nije primila u ruke, piše BBC.

Na njenom pogrebu krstili su i njenu kćer, rođenu dva tjedna prije.

- Nikada nisam krstio na sprovodu, a to nam govori o dvije knjige života. Sprovod je kraj, krštenje početak života - rekao je svećenik Joe Clifford koji je održao sprovod u Londonderryju u Irskoj. 

Nakon njezine smrti, njezin suprug Josh Willis napisao je na Facebooku da je "divna, voljena i brižna osoba, super heroj zadnjih nekoliko tjedana". On i Samantha vjenčali su se u crkvi dvije godine ranije.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • feralnaprovi 25.08.2021.

    svaka cast cilo lito ste mucali sad ste poceli.. ali evo vi se trudite radite to sto radite.. nismo se bojali nikad kad je bilo potriba i vi mislite da ce te nas zatrasit s ovim hahahha nebi se cjepia i sirit cu koronu di kod stignem

  • markoantonije 24.08.2021.

    čuj ovoga,da film Blade...vampiri ahaha...koja ekipa

  • argos 24.08.2021.

    jeste li vi pomahnitali danas? dobili ste neku normu koju morate ispuniti? ovo je danas već treći ili četvrti ovakav članak, zar ne kužite da što više na silu forsirate ovo zastrašivanje da će samo polučiti kontraefekt?

Komentiraj...
Vidi sve komentare