To je to što me zanima!

Umrla žena koja je iz busa pokušala spasiti djevojku

Viktorija Vujičević (68) preminula je mjesec dana nakon teške nesreće kod Nove Gradiške. Srpski autobus "Lasta" koji se vraćao iz Splita zapalio se
Vidi originalni članak

U Zagrebu je umrla Viktorija Vujičević (68), umirovljena liječnica iz Beograda, koja je 16. srpnja teško ozlijeđena kada se na autocesti kod Nove Grafiške zapalio „Lastin" autobus. Njoj je u požaru stradalo čak 40 posto kože, a oštećeni su i unutarnji organi. Da ne bi osjećala strašne bolove liječnici su ju sve vrijeme držali u namjerno izazvanoj komi. Viktorija je treća žrtva stravićne nesreće. U požaru su stradali Jelena Berdon (16) iz Beograda i Miroslav Veljković (78) iz Niša. Viktorija se vraćala se iz Splita gdje je bila na kraćem odmoru kod prijateljice. Bila je na sjedištu broj osam i uspjela izaći iz autobusa. Čula je majku Jelene Berdon kako doziva kćerku. Vratila se u autobus koji je bio u plamenu i pokušala izvući djevojku, ali je stradala.
Ova nesreća još je u hrvatskoj nadležnosti jer je utvrđeno da je poginuli Veljković državljanin Republike Hrvatske. Igora Jankovića (33), "Lastinoga" vozača, koji je i sam ozlijeđen, hrvatsko tužiteljstvo sumnjiči da je izazvao nesreću. Nakon plaćanja jamčevine od 6.500 eura pustili su ga kući, a 23. rujna treba se pojaviti pred istražnim sucem u Novoj Gradiški.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare