To je to što me zanima!

Umro dok je hranio svinje, pao među njih pa ga one izgrizle

Preminuli muškarac (66) stanovao je u drugom dijelu Nijemaca te je svaki dan pješačio do svinjca. U obitelji kažu da je inače bio boležljiv i imao slabo srce
Vidi originalni članak

U Nijemcima u Vukovarsko-srijemskoj županiji S.V. (66) je preminuo od srčanog udara hraneći svoje svinje u Ulici Braće Radića u četvrtak u poslijepodnevnim satima. Nakon što je pao u svinjcu, svinje su ga izgrizle po rukama i nogama.

- Tijelo smo prevezli na Odjel patologije Opće bolnice Vukovar i tijekom dana će se obdukcijom ustvrditi uzrok smrti. O svemu smo izvijestili i Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru - kažu u policiji.

U Nijemcima saznajemo da je preminuli muškarac stanovao u drugom dijelu sela te da je svakodnevno pješačio do svojeg svinjca hraneći životinje. U obitelji kažu da je inače bio boležljiv i imao slabo srce.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • shPINa 04.02.2012.

    bas su svinje!

  • lady_m_1 03.02.2012.

    ja ne vjerujem, da vama tako netko umre iz obitelji dal' bi i onda pisali ovakve komentare..nek vas bude stid i sram, ni ne znate sta je bilo, a novine pisu svoje...ovaj covjek je dio moje obitelji. bolje nemojte nista komentirati, svaki komentar je suvisan.

  • sony55 03.02.2012.

    Da je bio vegetarijanac zivo bi vjerojatno jos 20god. Slavonski stil prehrane cesto uzrokuje kardiovaskularna oboljenja i poremečaja: mozdani udar, zatajenje srca, poviseni krvni tlak i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare