To je to što me zanima!

Umro Rikard Gumzej, autor HDZ-ovog slogana: 'Zna se'

Josip Rikard Gumzej (75) preminuo je u subotu. Bio je jedan od utemeljitelja HDZ-a, ali i autor nekih od najpoznatijih slogana HDZ-a ('Zna se', 'Imamo Hrvatsku'…)
Vidi originalni članak

U subotu je u Zagrebu preminuo Josip Rikard Gumzej (75), poznati modni kreator  i jedan je od utemeljitelja HDZ-a, piše Večernji list

Gumzej je devedesetih godina prošlog stoljeća bio član Izvršnog odbora HDZ-a, a ostat će zapamćen i kao autor nekih od najpoznatijih slogana HDZ-a ('Zna se', 'Imamo Hrvatsku'…).

Po struci je bio diplomirani pravnik, a u svojoj bogatoj i raznovrsnoj profesionalnoj karijeri bio je, neko vrijeme, i direktor HRT-a. U povodu smrti njihova člana, HDZ izražava iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji, pokojnikovoj rodbini i prijateljima.

Pogreb Rikarda Gumzeja bit će u srijedu, 30. srpnja u 15.50 iz mrtvačnice na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • miki-zg 28.07.2014.

    de mortuis nihil nisi bene

  • panthera tigris 28.07.2014.

    zanimljivo kako se neki na ovom portalu, koji su cvilili za ostojićem (ministrom), sada pokazuju u nekom drugom svjetlu! ovog gumzeja nikada nisam volio, ali kad čovjek umre ako ne maš reči nešto normalno sukladno situaciji, onda nemoj niti govoriti!

  • purger7 28.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare