To je to što me zanima!

Umro u mukama: Dječak vezao muškarca za drvo i ostavio ga

Živoslav Miletić (64) je nestao 31. kolovoza, a njegovo mrtvo tijelo je 9. rujna pronašao susjed koji je otišao obići košnice. Našao je mrtvo tijelo koje se raspadalo
Vidi originalni članak

Živoslav Miletić (64) iz Sremskih Karlovaca u Srbiji je umro u najstrašnijim mukama. V. K. (14) ga ja zavezao za drvo i ostavio da umre od gladi i žeđi, piše Blic.

Građani Sremskih Karlovaca kažu da je Živoslav bio mentalno zaostao, da je bio dobar i da nikada nikome nije napravio zlo. Živoslav je nestao 31. kolovoza, a njegovo mrtvo tijelo je 9. rujna pronašao susjed koji je otišao obići košnice.

Živoslavova majka Cveta je rekla da se sin nije vratio kući cijeli dan i cijelu noć te da je odmah pozvala policiju. Počela je potraga koja je tragično završila. Cveta kaže da je privedeni mladić ranije zlostavljao njezinog sina. 

- V.K. ga je zajedno s drugom djecom gađao kamenjem, stalno ga je zadirkivao, dobacivao mu. U kolovozu mu je razbio glavu, htio nam je zapaliti kuću. A Živoslav je bio dobroćudan i nikada mu ništa nije učinio - rekla je Cveta. 

V.K. je navodno policiji i sucu rekao da nije htio nauditi Živoslavu, već da se igrao s njim i vezao ga za drvo. Mislio je, kaže, da će se Živoslav sam osloboditi i otići kući, ali nije imao opravdanje zašto se nije vratio provjeriti je li Živoslav dobro ni nakon što je počela potraga za njim, za koju je morao znati jer živi nedaleko od mjesta zločina.

No mladić prema zakonu ne može u zatvor već će biti pod pojačanim nadzorom ili će ići u popravni dom.  Otac dječaka tvrdi da je njegov sin nije problematičan. Tvrdi da nije maltretirao Živosava.

- Moj sin je kao djevojčica i nije nasilan - tvrdi otac. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • kelab 22.09.2018.

    Ovo nema veze s nacionalnoscu. Niti roditelji znaju bas uvijek kakva su im djeca. Instiktivno ih brane kao i sva druga ziva bica. Djeca ponekad znaju biti vrlo okrutna prema slabijima od sebe. Zasto je to tako, ne znam. Mozda surova prirodna selekcija.

  • 15.09.2018.

    sad kazna za hladnokrvno ubojstvo maloljetnicki dom sa vikend izlascima do 18. godine, zatim 3 godine cuze i na slobodu i sve zaboravljeno covjek odraste zivi svoj zivot ko da se nista nije desilo. je**mti ovaj sugavi balkan nezz tko su veci debili, psihici i ubojice ili suci hahahahahahahahahahaha X'D

  • dkmjnn 14.09.2018.

    Dečko dragi, umro bi zavezan za isto drvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare