To je to što me zanima!

Umro Vedran Dragičević, bivši predsjednik Sindikata metalaca

Bivši predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata Vedran Dragičević iznenada je umro u 65. godini života. Tu je funkciju obnašao od 2010. do 2018. godine
Vidi originalni članak

Osim u Hrvatskoj, bio je cijenjen i u međunarodnom sindikalnom pokretu, čemu svjedoči i njegov izbor za potpredsjednika IndustriALL-a za jugoistočnu Europu. Svima će nam nedostajati, poručile su kolege i prijatelji za Vedrana Dragičevića.

Nova je to tužna vijest na početku 2021. godine. Preminuo je čovjek koji je od 2010. do 2018. godine bio predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijskog sindikata, a sindikalnu je karijeru započeo u brodogradilištu Brodosplit gdje je bio i glavni sindikalni povjerenik SMH-IS-a.

Prije nego su ga izabrali za predsjednika SMH-IS-a, bio je i regionalnog povjerenika SMH-IS-a Regije Dalmacija. Također, bio je i potpredsjednik SSSH za koordinaciju sa sindikatima iz sektora gospodarstva.

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak, 7. siječnja u 13.15 sati na splitskom Gradskom groblju Lovrinac, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare