To je to što me zanima!

Unajmili Clio pa se za nekoliko minuta u njih zabio drugi auto

U nesreći na križanju Savske ceste i Vukotinovićeve ulice u Zagrebu u subotu nešto poslije 20 sati sudjelovala tri automobil. Nesreću je skrivio vozač koji je prošao kroz crveno
Vidi originalni članak

Lupio nas je jedan auto i mi smo se zaletjeti u auto ispred nas u kojem je bio mladi bračni par s djetetom od šest mjeseci. Prošli su na sreću bez ozljeda, priča nam sudionica nesreće, koja je bila na suvozačkom mjestu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija nam je potvrdila da su u nesreći na križanju Savske ceste i Vukotinovićeve ulice u Zagrebu u subotu nešto poslije 20 sati sudjelovala tri automobila. Nesreću je skrivio 20-godišnji vozač koji je prošao na crveno. Nitko nije ozlijeđen.

- Vidio sam da auto ide na nas i bacio sam se na curu - ispričao nam je 33-godišnji Memo u čiji se auto mladić zabio.

Da stvar bude bolja, Memo je razbijeni automobil unajmio svega nekoliko minuta prije nesreće.

- Rentali smo auto prije par minuta i lik nas je pokupio. Ovo je najbrži sudar do sad. Nema u Hrvatskoj da je netko unajmio auto i tako ga brzo razbio - rekao nam je Memo.

Iz Sixt rent a cara su nam potvrdili da je njihov Renault Clio razbijen.

- Gospodin je bio tu, uzeo je auto i zove me deset minuta nakon da je čovjek prošao na crveno i udario ga, odnosno naš auto - ispričala nam je gospođa koja je radila u Sixt rent a caru. Troškove štete na Cliu snosit će osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • nokšir 16.04.2017.

    el može više članaka bez amira, merima, himze, lutve, meme i sličnih

  • Lindy 16.04.2017.

    A bio sinoć oko 12 u noći još jedan sudar na Zelenom valu. 2 auta ne cesti i ta dva se pošteno slupali..Često sam u gradu..svako malo prelaze na crveno..svaki deseti priča na mob i vozi, s time da neki na očigled zabušavaju i vuku se, jer usput i tipkaju poruke..često dođemo s skuterom do takvih i mašemo im..i vičem, samo ti tipkaj mileni ....bravo majstore..naravno ironično.. Žalosno da od tolike policije koja vreba iz XY žbunja, grmlja, drveća, stupova..ili su majstori na samim cestama i nišane svojim snajper kamerama (mi ih zovemo snajperisti ili evo nišanđije)..da nema nijednog policajca na nekim kritičnim točkama po gradu..Daj izađite iz auta, velikih motora, idite na skuetere, draga policijo, vjerujte, 50 puta ćete više zaraditi nego nišanjenjem po Slavonskoj ili već negdje..

  • dado73 16.04.2017.

    A moj Memo, uvijek neke bizarne rekorde obaraš , prije autom na Savskoj u Opel Đačić , sad ovo...... čuvaj se prijatelju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare