To je to što me zanima!

'Unatoč lapsusima': Vučić je čestitao Kolindi na pobjedi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
To što se ponekad pravimo da ne čujemo i ne reagiramo na svaku provokaciju odraz je snage Srbije i odgovornosti, a ne njene slabosti, rekao je srpski premijer
Vidi originalni članak

Srpski premijer Aleksandar Vučić je u utorak čestitao građanima Hrvatske na izbornim rezultatima i novoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović i poručio da Srbija želi odličnu suradnju s Hrvatskom, unatoč nekim "lapsusima", piše Alo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To što se ponekad pravimo da ne čujemo i ne reagiramo na svaku provokaciju odraz je snage Srbije i odgovornosti, a ne njene slabosti . Odraz je i želje da imamo što bolje odnose u regiji. A ako nas pitate da li smo uvijek svi fascinirani tom pozicijom sile koju u odnosima s Beogradom i sa Srbijom neki u regiji pokušavaju primijeniti - nismo baš - dodao je.

Vučić je rekao i da je danas o stabilnosti u regiji razgovarao odvojeno sa predsjednikom Miloradom Dodikom i šefom Misije EU u Srbiji Michaelom Davenportom, gdje je također naglasio da Srbija neće reagirati na "neke lapsuse" .

Tako je srpski premijer prije hrvatskog čestitao novoj hrvatskoj predsjednici. Grabar Kitarović je rekla kako je Zoran Milanović ni u utorak još nije nazvao, ta da sada to ni ne očekuje sve do inauguracije.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Beogradjanka 16.01.2015.

    Ja ponekad zavirim u vase dvoriste da vidim da li je bolje u EU i uvek me razocarate.Cini mi se da ste tamo gde ste i bili jos uvek u proslom veku, sto vazi i za nas.Sve dok se prepiremo oko ovih individua (koje udobno i bahato zive)nece nam biti bolje.

  • Čavoglavi Hrvat 15.01.2015.

    Sviđa mi se njegov ruž.

  • fredaster 15.01.2015.

    on je "prevrtac" kao Karadzordjev rodjak, Milanovic i ini a lapsus dodik-cedo, svima njima treba svezati usi na masnu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare