To je to što me zanima!

Unatoč pretresima: Saborsko povjerenstvo nastavlja raditi

Podsjetimo na prvom neformalnom sastanku povjerenstva dogovoreno je da povjerenstvo prvu sjednicu održi 3. studenog, a za prvog svjedoka pozvali su Ivicu Todorića...
Vidi originalni članak

Unatoč pretresima vezanim za akciju Agrokor, SDP-ovi i Mostovi članovi istražnog povjerenstva slažu se da ono može nesmetano nastaviti s radom. Istražno povjerenstvo bavi se širokim spektrom zahtjeva i samo jedna od njih je lažiranje bilanci tako da se sve ostalo možemo ispitivati, stava su Nikola Grmoja (Most) i Gordan Maras (SDP). 

-  Ako HDZ krene u opstrukciji povjerenstva onda je jasna njihova namjera odnosno da očito ne žele da se pred povjerenstvom pojave njihovi bivši, ali i sadašnji premijer te potpredsjednica Vlade Martina Dalić i ostali koji su bili angažirani oko lex Agrokora. Mi opstrukcije rada povjerenstva nećemo dopustiti, ali HDZ u njemu ima većinu - izjavio je Grmoja. 

Podsjetimo na prvom neformalnom sastanku povjerenstva dogovoreno je da povjerenstvo prvu sjednicu održi 3. studenog, a za prvog svjedoka pozvali su Ivicu Todorića. Maras smatra da nema zapreka da Todorić svjedoči pred povjerenstvom ako se pojavi na sjednici.

- Pod pretpostavkom da se pojavi pred povjerenstvom Todorić može svjedočiti primjerice o okolnostima u kojima je nastao koncern Agrokor. Predložio sam da on može dati iskaz on line - kazao je Maras. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kamik 16.10.2017.

    Prvo moraju izabrati čuvara povjerenstvenog pečata kako bi nastavili sa radom onda moraju pustit institucije da rade svoj posao pa će oni bez pritiska javnosti donijeti smijernice i zaključke višegodišnjeg zasjedanja?!

  • Lina39 16.10.2017.

    Meni se čini da je ovo prije "ne povjerenstvo" nego "povjerenstvo" i da je samo nastavak predstave za narod jer političari i tako znaju kraj jetr su ga sami i napisali !

  • dundu 16.10.2017.

    kakve budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare