To je to što me zanima!

Unatoč zabrani Čobanković će u ministarstvu zaposliti njih 8

Čobankovićevo ministarstvo raspisalo je natječaj za zapošljavanje u Upravi poljoprivrede i Agenciji za plaćanje u poljoprivredi. Traže ljude na neodređeno vrijeme
Vidi originalni članak

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković očito ne mari za zabrane jer je njegovo ministarstvo raspisalo natječaj za osam novih zaposlenika na neodređeno vrijeme. Iako je Vlada još prošle godine odlučila kako nema novih zapošljavanja državnih službenika i namještenika u tijelima državne uprave u Ministarstvu poljoprivrede kao da su to zaboravili. Kosor je još prije odlučila kako se do kraja godine planira za pet posto smanjiti broj zaposlenih u državnoj upravi. No u međuvremenu su ipak odlučili da se na jedno mjesto može zaposliti jedan čovjek pod uvjetom da dvoje odu. Stoga bi prema tome iz Ministarstva poljoprivrede trebalo otići njih 16. Glasnogovornik Ministarstva poljoprivrede Mladen Pavić za Jutarnji je rekao kako će četvero ljudi u Upravi poljoprivrede zamijeniti s istim brojem novih. Natječaj u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi su morali ponoviti jer, tvrdi Pavić, traže građevinske inženjere koje je teško naći. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • slavek07 02.11.2010.

    treba smjeniti njega i šeficu jacu.

  • JerkoKC 01.11.2010.

    Pa državni aparat je jedino mjesto gdje se još može dobiti poslovi,a koje otvararaju stričevi i strine.Uskoro će svi zaposleni i biti samo u državnom aparatu.

  • Huck 01.11.2010.

    Anarhija! Pajcek Čobi unatoč zabrani pokazuje koliko poštuje zakone ove države! Nije kriv on što ne poštuje već INSTUTUCIJE, koje ipak - NE RADE SVOJ POSAO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare