To je to što me zanima!

UNICEF Zambija: Informacije o djeci treba imati Vlada RH jer su djeca hrvatski državljani

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova nije nam odgovorilo na novi upit što poduzimaju da vide djecu, a na upit prije toga su odgovorili da ih službenik Veleposlanstva RH nije uspio posjetiti
Vidi originalni članak

Četvero djece iz DR Konga koju su Hrvati posvojili te koja su hrvatski državljani i dalje se nalaze u Zambiji bez da ih je posjetio itko od predstavnika hrvatske diplomacije. Stupili smo u kontakt s UNICEF-om u Zambiji, koji je upoznat s ovim slučajem, međutim oni su nam poručili kako bi informacije o djeci trebale imati hrvatske vlasti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • 21.02.2023.

    Šutnja tkz institucija sve govori o njima, njihovm radu i odgovornosti.

  • Kikiriki123 21.02.2023.

    Dva mjeseca! DVA MJESECA je trebalo pravobraniteljici za djecu da poveže konce i upita se gdje je 12 djece, hrvatskih državljana. Prije toga bavila se ridikulima i njihovim umotvorinama o međunarodnom posvajanju, o nekim teoretskim nagađanjima o navodno otetoj djeci. Još dva mjeseca da dotična uspije dokučiti što su posvojena djeca crne boje kože u Hrvatskoj prolazila. I još najmanje dvije godine i njoj i novinarima da skuži temu koja se valja iza brda - kako su pojedini parovi u Hrvatskoj posvajali djecu ekspresno za nekoliko mjeseci dok su drugi deset godina na listi da ih nitko nije nazvao.

  • DDlojzek1967 21.02.2023.

    Ta djeca imaju veze s hrvatskim državljanstvom ko ja s brazilskim. Pravo stečeno kriminalnom djelatnošću ne može proizvoditi pozitivne pravne učinke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare