To je to što me zanima!

Preživjela curica (7) iz masakra u Alpama možda ostane slijepa

Liječnici se brinu za djevojčicu u strogo čuvanoj bolnici u Grenobleu. Pretrpjela je teške ozljede mozga, a liječnici strahuju i za njezin vid. Istraga stoji na mjestu
Vidi originalni članak

Djevojčica Zainab Al-Hilli (7) koja je preživjela masakr u Alpama u kojem su ubijeni njezin otac Saad Al-Hilli, majka, baka i slučajni prolaznik, ima teške ozljede oka i velika je mogućnost da se ne sjeća što se točno događalo, piše Daily Mail.

Nade francuskih istražitelja kako će ispitivanjem djevojčice doći do bitnih informacija za slučaj nestale su nakon objave da se djevojčica još ne osjeća dovoljno dobro da bi ju se ispitivalo o strašnom zločinu. 

Jedan od izvora rekao je da je djevojčica pretučena po licu, nakon čega joj je ubojica pucao u rame. Zbog ogromne traume sjeća se vrlo malo detalja.

Liječnici se brinu za djevojčicu u strogo čuvanoj bolnici u Grenobleu. Pretrpjela je teške ozljede mozga, a liječnici strahuju i za njezin vid.

Francuski tužilac Eric Maillaud rekao je kako liječnici sad trebaju učiniti sve da pomognu djevojčici, a nada se da će na kraju uspjeti reći što se dogodilo. Naglasio je da je Zainab ključna svjedokinja, a priznao je i da policija nije ni blizu pronalaska ubojice, a kamoli otkrivanja motiva napada. 

'Može proći i desetljeće dok ne riješimo slučaj'

Istražitelji su u srijedu priznali da može proći i čitavo desetljeće dok ne riješe slučaj. 

Maillaud će u sklopu istrage otputovati u Veliku Britaniju, a na slučaju radi 40 francuskih policajaca. 

Djevojčicu će, kada to toga dođe, ispitati u bolničkoj sobi, a sve će snimati kamere. Neće biti direktnih pitanja. Općenitim pitanjima pokušat će potaknuti sjećanje djevojčice čiji je život uništen. 


Idi na 24sata

Komentari 5

  • sssunshine 13.09.2012.

    Treba sa takvom traumom nastaviti živjeti. Jadna djevojčica. :(( Gledati kako ti netko ubije obitelj... Ne znam kako bi mogao nakon nečeg takvog živjeti normalno.

  • SkoroSveznalica 13.09.2012.

    izgleda kao da im je samo bitno jel bude djevojčica kasnije mogla svjedočiti... pa to je dijete...neka joj sreće s zdravljem, ali sjećanje se neda izliječiti...

  • Malagarava_2 13.09.2012.

    a jadno djete zelim joj brz oporavak i da moze vidjeti... a policija neka je pusti na miru njihov je zadatak da otkriju tko je ubio sve te ljude a ne da iz jadne traumatizirane djevojcice moraju opet kopati sve van i da se ona opet mora prisjetiti svega :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare