To je to što me zanima!

Uništeni krovovi na školama i kućama, razbijeni automobili

Prema informacijama civilnog Stožera, u jučerašnjem nevremenu u Sloveniji oštećeno je više od  500 objekata među kojima su i škole, vrtići, domovi zdravlja i brojne kuće i zgrade
Vidi originalni članak

Interventni vatrogasni vod vatrogasne zajednice Karlovačke županije stigao je u subotu Črnomelj u pomoć kolegama pri sanaciji posljednica nevremena s tučom koje je u petak zahvatilo susjednu Sloveniju. Njih 39 iz Karlovca, Ogulina, Duge Rese, Slunja i Netretića došlo je s 10 vozila i odmah su krenuli u akciju.

- Mi smo raspoređeni oko mjesta Črnomelj u prigradskim naseljima. Sami smo se ponudili da dođemo pomoći nakon što smo vidjeli kakvu je štetu tuča napravila. Ledenice su bile veličine jabuke, pa i veće. Kako su padale, tako su razbijale crjepove i automobile - rekao je Miroslav Rade, zapovjednik JVP Karlovac zamjenik karlovačkog županijskog vatrogasnog zapovjednika.

Ostat će cijelu subotu, a zadatak im je prekriti krovove što više kuća do dolaska idućeg nevremena i kiše. 

Prema informacijama civilnog Stožera, oštećeno je više od  500 objekata među kojima su i škole, vrtići, domovi zdravlja i brojne kuće i zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Utaman1001 09.06.2018.

    Samo me zanima dal osiguravajuće kuće pokrivaju štetu od tuče na autima? Jer koliko su mi rekli da ipak ne bez obzira koju policu imaš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare