To je to što me zanima!

Uništio je pogon jer su ga izrabljivali za 2300 kuna

Bivši radnik kamenoloma Lavčević u Dubravi kod Šibenika upao je u prostorije firme i demolirao ih. Učinio je to da se osveti šefovima za maltretiranje
Vidi originalni članak

Šibenska policija privela je 35-godišnjeg D.K. kojeg sumnjiče da je napravio štetu od pola milijuna kuna u krugu kamenoloma tvrtke Lavčević u Dubravi. On je u noći na subotu preskočio zaštitnu ogradu kamenoloma, gdje je potom provalio u radne prostorije. Uzeo je više alatki, demolirao upravljačku jedinicu u dispečerskom punktu te na odlasku isjekao i pokidao gumene trake dizala za transport kamena u drobilice.
- Dvije sam godine na kiši i suncu tukao kamen kao da sam u kaznionici i trpio svakodnevna provociranja, ponižavanja i uvrede. Radio sam za 2300 kuna - počeo je Šibenčanin svoju priču za Slobodnu Dalmaciju. Rekao je kako je postao rob i objekt vrijeđanja te kad je samo malo pokazao zube odmah je završio kod direktora s prijedlogom o sporazumnom raskidu radnog odnosa. Otkaz je dobio 2. prosinca i s ljudima iz firme se nije lijepo rastao.
- U meni se sve lomilo i te sam se noći uputio u avanturu zbog koje se kajem - rekao je D.K, koji je sve priznao policiji i duboko se pokajao.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tulipanjorgovan 13.09.2012.

    Žaj mi je šta su ga ulovili, triba ih je pljunit kad ga niko ne vidi.

  • svetac bez aureole 28.01.2010.

    Kao da je mene pitao. Svaka mu čast!!!

  • plavi cvijet 28.01.2010.

    Njemu će sigurno procijeniti da je bio psihički uračunjljiv za razliku od pedofila i ostalih. Jadan čovjek, dok se oni vozaju u različitim terencima, on radi za milostinju. I ove naše sindikate treba pod hitno rješavati. Primaju dobre plaće i kao bore se za radnike. Trebali bi sindikati u ovakvim firmama staviti o odnos plaće radnika i dobit koja se ostvaruje po godini i još uračunati cijene vozila, ručkova, ljetovanja, zimovanja........ Onda bi vidjeli da ima firmi koje stvarno ne mogu isplatiti veće plaće od minimalne, a bogme i onih koje radnike smatraju samo robljem. Sindikati, imate to sve lijepo na kompu i ne morate izlaziti iz tih svojih ureda, ali radite nešto. Minimalac nije za sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare