To je to što me zanima!

Unuk je ubio baku (81) jer su se posvađali oko hrane?

Anu Bertečić (81), neslužbeno se doznaje, ubio je njezin unuk u Vrbovcu. Živjela je u trošnoj kući od 600 kuna mirovine. Unuka i sina je uvijek hvalila
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u četvrtak navečer objavila kako sumnja da je Anu Bertečić (81) ubio, kako se neslužbeno doznaje njen unuk (16). U priopćenju su objavili da postoji osnovana sumnja da je staricu čvrstim predmetom ubila maloljetna osoba, inače član obitelji, zbog ranije narušenih odnosa. Sumnjaju da je unuk baku ubio zbog svađe oko hrane. Policajci su ga odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Staricu su u utorak ujutro u sobi kuće pronašli prerezana vrata.
Ana je živjela u trošnoj kući u mjestu Dropčevec kraj Vrbovca, sa sinom Ivanom. Imala je 600 kuna mirovine, samo dvije krave i jednu krmaču o kojima se brinula. Sin je, nakon rastave od supruge, živio s njom. Uvijek je hvalila sina i unuka. Njih su policajci ispitali, a u srijedu su pretražili cijelu kuću i dvorište.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_47832 01.07.2010.

    K\'o ce koga nego svoj svoga!

  • trešnja 01.07.2010.

    To znači da danas život vrijedi 600 kuna....a može i manje...što mlađi ubojice,to \"jeftiniji\" život.Sodoma i Gomora je ime ovom vremenu.

  • bumsplit 01.07.2010.

    otkinuti mu obje ruke i neka tako zivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare