To je to što me zanima!

Uoči izbora unutar stranke članovi HSU-a se potukli?

Verbalni sukob trojice članova Hrvatske stranke umirovljenika u Zagrebu je prerastao u fizički obračun. Predsjednik HSU kaže da nije ništa vidio
Vidi originalni članak

Nadam se da je ovo zadnji incident tijekom ovog unutarstranačkog izbornog razdoblja, rekao je Milivoj Špika, glasnogovornik Hrvatske stranke umirovljenika. U petak u prostorijama HSU-a u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, tjedan dana prije unutarstrančkih izbora, posvađali su se stranački čelnici. Policija je oko 10.30 došla na poziv Branka Omerzela (62) zbog svađe s predsjednikom nadzornog odbora Antunom Šafarićem (64) i članom odbora Ivanom Mahnićem (68). Tvrdio je da su tijekom financijske revizije uzeli originalne račune. Mahnić tvrdi da ih je popodne Omerzel čak i napao. Prema Mahnićevim tvrdnjama, zgrabio je Antuna Šafarića, pritisnuo ga uza zid i tresao ga.
- Ja sam se umiješao i rekao mu da ga pusti. Onda je mene bacio na pod. Ja imam 68 godina, pa bacanje na pod može biti vrlo opasno - kaže Mahnić. Omerzel nam nije bio dostupan za komentar jer je otišao planinariti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • torcidasplit 10.03.2008.

    Jednom su nogom u grobu, a drugom na kori od banane. Da mi je bilo vidjet taj volej!

  • Goge61 10.03.2008.

    Jest, ispada smiješno to što se tuku, ali takva je situacija momentalno u Hrvatskoj da je u điru šoranje! Ali svi mi imamo neke drage, naše penziće! Nije dobro sve trpati u isti koš!

  • user_18665 10.03.2008.

    Sofi,super komentar!! I da ima ih još oko 70000.

Komentiraj...
Vidi sve komentare