To je to što me zanima!

'Uopće me ne iznenađuje ničija kandidatura za čelnika stranke'

Predsjednica HDZ-a, Jadranka Kosor nije iznenađena kandidaturama za čelno mjesto u stranci. Drago joj je da stranački kolege pokazuju takve ambicije
Vidi originalni članak

Predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor nisu iznenadile najave kandidatura za čelno mjesto u stranci. Drago joj je da njeni stranački kolege imaju hrabrosti iskazati ambicije, ali protivi se podzemnim ratovima i podmetanjima.

Bivša premijerka istaknula je kako demokratski procesi u HDZ-u traju i da joj je drago što ljudi imaju hrabrosti iskazati svoje ambicije, pa tako i Tomislav Karamarko kojem je osobno uručila člansku iskaznicu, piše HRT.

Na pitanje očekuje li da protukandidati prvo njoj obznane svoje kandidature rekla je kako očekuje da se sve i dalje odvija u skladu s najboljom demokratskom tradicijom. O svim pitanjima ili prijeporima treba se razgovarati na stranačkim tijelima, gdje se često i razgovara o delikatnim pitanjima.

Načelo koje zastupa je da sve što članovi imaju reći jedni drugima trebaju to učiniti na Predsjedništvu stranke, Nacionalnom vijeću i na Središnjem odboru. 

Sjednicu Predsjedništva HDZ-a čelnica stranke će sazvati kada se pripremi proces unutarstranačkih izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mjm 11.01.2012.

    rođena da gubi i opet će

  • feba 11.01.2012.

    Mislim da te ipak iznenađuje kako su se usudili a tek će te iznenaditi što ti garant nećeš pobijediti.Halo,to su tajna glasovanja pa se neće morati bojati tebe i Šeksa.

  • 11.01.2012.

    Gdje su moralniji i normalniji kandidati HDZ-a. Ovo vodstvo i ovi prijavljeni kandidati su unazadili HDZ. Hrvatski građani ne žele bakate i neodgovorne političare. Izgleda da će Kukuriku koalicija opet biti pobjednik na sljedećim parlamentarnim izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare